BİR BAŞARI DAHA..

Yunus Emre Anadolu İmam Hatip Lisesi başarılarına bir yenisi daha ekledi!

Scientix Projesi, Avrupa'da STEM eğitiminde sorgulamaya, araştırmaya, buluş yapmaya, ürün geliştirmeye dayalı eğitimi Scientix Portalı aracılığıyla yaygınlaştırmayı amaçlayan bir projedir. Yapılan çalışmalar neticesinde okulumuz İngilizce Öğretmeni Ayşe Kırcalı Scientix Elçiliğine hak kazanmıştır. Kendisini tebrik eder, çalışmalarında başarılar dileriz.

28.04.2022 484

Scientix projesi, Avrupa'da STEM eğitiminde sorgulamaya, araştırmaya, buluş yapmaya, ürün geliştirmeye dayalı eğitimi Scientix Portalı aracılığıyla yaygınlaştırmayı amaçlayan bir projedir. Yapılan çalışmalar neticesinde okulumuz İngilizce öğretmeni Ayşe KIRCALI Scientix elçisi olmuştur. Dünya çapında okulumuz 50 ülke içerisinde 1011 aktif Scientix elçisi arasında girmiş bulunmaktadır.  İngilizce öğretmenimiz Ayşe KIRCALI İzmir STEM Keşif Haftası etkinliklerinde sunumunu gerçekleştirmiştir.

29-04-202229-04-2022