"Our Sustainable Meals" Projesi

"Our Sustainable Meals ( Sürdürülebilir Yemeklerimiz) projesinde çalışmalar devam ediyor. Okulumuz Matematik Öğretmeni Süheyla Çifçinin 6 öğrencimizin katılımıyla yürüttüğü proje bir eTwinning projesidir. Proje 4 ülkenin katılımıyla gerçekleşmektedir. Ülkeler kendilerine ait sürdürülebilir ürün ve yemeklerinin tanıtımlarına yöneliktir. Bu tanıtım farklı web2. 0 araçlarının kullanımıyla diğer proje ortaklarıyla paylaşımakta ortak ürün ve çalışmalar tasarlanmaktadır. Öğrencilerin katıldığı çeşitli etkinlikler içeren proje de öğenciler kendi bitki bahçelerini oluşturarak, ürünler elde etmiş bunlardan sürdürülebilir beslenmeye yönelik yemekler yapmışlardır. Oldukça keyifli zaman geçiren öğrencilerimiz hem sürdürülebilir beslenme alanında bilgi edinmiş hem de yeni bir ürün üretmenin keyfine varmıştır.

18.04.2024 23

18-04-202418-04-2024