Okulumda İyiyim Projesi Etkinliklerini Tamamladı

Okulumuz Matematik öğretmeni Süheyla Çifçi'nin yürüttüğü Okulumda İyiyim projesi planlanan etkinliklerini tamamladı. 2024 yılı eTwinning teması olan "Well-being (İyi Oluş)" ı konu alan proje de Azerbaycan işe birlikte 11 okul birlikte çalışmalarını sürdürdü. Öğrencilerimizin hevesle katıldıkları projede ortak ve işbirlikçi bir çok ürün ortaya çıkarken bir çok yeni web2. 0 aracı kullanıldı. Proje öğretmeni Süheyla Çifçi;  Öğrencilerimizin farklı kültürleri tanıması, sosyalleşme siz, dijitalleşen dünya da web2. 0 araçlarını verimli kullanmayı öğrendiklerini bu nedenle de süreç ve sonuçtan çok memnun olduklarını dile getirdi. Kapanış toplantısını yapan proje Kalite Etiketi başvuru sürecinde başarılar dileriz.

18.04.2024 26

18-04-202418-04-2024